2022-04-17 23 浏览
本身其实系想去另一间Cafe食嘢打下卡,但我同朋友仔未食嘢又好多人排紧队,所以误打误撞下去咗呢间食Burger🤣佢哋仲系试业中㗎~➼ 黑松露和牛汉堡汉堡系即叫即整,所以上枱𠮶阵都仲热嘅👍🏻个汉堡睇落好足料好大个,佢哋都好贴心咁帮我哋将个汉堡切成两份,等我哋食得冇咁狼狈🤣 面包有啲普通,如果多返啲牛油香会更好,主角牛肉唔算好Impressive,不过都几Juicy嘅,黑松露酱亦唔算好突出,反而配角鸡蛋几好🤣仲Keep到少少流心👍🏻可以一试~➼ 薯格|跟餐连罐装汽水薯格新鲜热辣炸起,非常脆口👍🏻食下食下唔小心食晒,先记得系时候要食个Burger🤣➺ 小分享:呢度真系好偏僻,睇Google map都揾唔到有咩车去到,由地铁站行过去都要10分钟,我同朋友仔专登搭的士入去,但因为呢度方圆五十里都仲系地盘,周围又冇咩指示牌,所以落咗车之后都揾咗一阵,最后仲要问Security哥哥点行先揾到啲餐厅🤣

➼ 黑松露和牛汉堡

➼ 薯格|跟餐连罐装汽水