2021-04-30
一睇个格局就知我又去食韩烧喇😂🇰🇷之前都食过呢间,因为几次去都系2个人,叫唔到太多嘢食😆,今次就正喇!可以叫多几款嘢食🤤🤤🤤剩系配菜都好多款同埋好有诚意😂😍我哋点咗2款烤物,牛同猪。牛拣咗牛肋条,本身以为唔会好大块,上台又真系好有份量,差D个炉都唔够放😆😆个牛肉质非常好,烧到刚好熟就食得喇!肥瘦均匀,厚度适中!👍🏻好味呀🤤猪系五花腩。呢个腩望落似好肥,但烧落,唔知点解系爽!(挂住食都冇影😂)真系用个爽字嚟形容🤤😍完全一D 油腻嘅感觉都冇!推介👍🏻👍🏻之后就叫咗几款熟食啦!😍🤤有酸甜炸鸡😂一嚟到,以为系咕噜肉😂😂酸酸甜甜都几开胃,同埋炸粉唔厚,鸡都唔鞋,几Juice🤤另外鸡蛋卷真系超大份!2人一定唔会食得晒😆超足料,有生菜、泡菜同埋蟹子😍🤤真系好好味!不过最后海鲜煎饼同水冷面比较失色咗少少。煎饼冇乜味,水冷面就淋咗D☹️