2020-02-18
======📍大大份肉饼汉堡 -- Second Bite🍔琴日介绍完neighbor嘅汉堡,今日就介绍同样位于长沙湾嘅汉堡😆偷偷同大家讲,其实我同@hungrypiggies 喺同一日食晒呢两间餐厅嘅汉堡😂真系好彩有你陪我癫周围食😁--------⭐手打肉饼汉堡。薯条。沙律($88)首先个汉堡好大个,肉饼好大块好足料,好坠手😆汉堡包体系麦包,食落有阵麦香👍虽然面包系烘过,但可惜因为酱汁都几多嘅关系,所以包体嘅底同面都变到好腍,有少少扣分😭但好彩肉饼成功拉返分😁大大块之余仲煎得好香,好juicy😙仲带少少脆口,好正😍另外旁边嘅蕃薯条炸得香脆,食落仲带天然甜味添😋加埋沙律菜又可以中和返汉堡嘅油腻感,整体有水准,值得一试💛--------评分(10分满分)卖相:8味道:8性价比:7回头率:7-------餐厅资料名称:Second Bite地址:长沙湾昌华街45号昌晖大厦地下6号舖前往方法:长沙湾站C2出口
📍大大份肉饼汉堡 -- Second Bite🍔
--------
⭐手打肉饼汉堡。薯条。沙律($88)
--------
评分(10分满分)
卖相:8
味道:8