2024-03-15
🐷🐷🐷🐷🐷基本上我地每两个星期就会口痕想食韩国餐,今次冲住佢地既芝士烤猪肋骨去🧀▪️芝士烤猪肋骨 炸鸡 ($350)依个价钱可以满足到我几个愿望,作为一个芝士Fans我第一样留意到嘅嘢就系份量惊人,猪肋骨既酱汁咸甜并重,本来已经烤得骨肉分离,芝士口感烟靭之剩唔会难咬。不过唯一美中不足嘅系只能选择原味炸鸡,好在就算系原味都咁juicy。▪️人参鸡汤 ($160)正值每个月女仔想补下身体既时候,特登叫咗人参鸡汤想暖一暖个人。整体而言人参味唔算太重,鸡汤原汁原味好香,而且十分足料,净系食入面啲鸡肉已经好够饱!▪️泡菜炒饭 ($80)一样都系超足料,意外地除咗泡菜之外仲加咗好多五花肉粒,泡菜既酸辣味中和咗五花肉既油腻。💰590+10%/ 2 person📍 南대门 (尖沙咀)尖沙咀金巴利道75号东南大楼地舖#美食 #香港美食 #吃货 #甜品 #相机食先 #hkfoodie #hkfood#hkfoodlover #tagforfood#foodlover #hkrestaurant#gastronomy #foodie#hkfoodie#hkig#foodiehk#foodstagram #yum
▪️芝士烤猪肋骨 炸鸡 ($350)
▪️人参鸡汤 ($160)
▪️泡菜炒饭 ($80)
💰590+10%/ 2 person
📍 南대门 (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道75号东南大楼地舖
#美食 #香港美食 #吃货 #甜品 #相机食先
#foodlover #hkrestaurant#gastronomy #foodie#hkfoodie#hkig#foodiehk#foodstagram #yum #tastinghongkong#food #foodporn