2019-07-18 3252 浏览
最近有朋友喺美国返嚟,所以就带佢食好西😛我地6:30pm到 walk-in ,waiter安排我哋坐喺窗边位,望住大大个海景食饭,心情好好🥰叫左左口鱼刺身同池鱼刺身。师傅嘅刀工非常好😯切得好薄同埋好平均。佢中间个酱汁唔系豉油,应系系柚子酱,有少少酸酸地点刺身食好开胃🤤系我最中意既炙烧左口鱼寿司🤤好好食🥰好满足,无补充😂另外叫左个寿司盛,刺身都食得出好新鲜。海胆好好食🥺系甜架😫牛油果炸软壳蟹卷。Size都算大嚿。我地三个人每人都食到两旧,好味😛野菜串烧。一口甜薯好好食🥺😣茄子连酱汁一齐烧都好好食好入味。最侧边仲有两条烧粟米芯,差啲遗忘左佢🤣佢就有少少干。烧牛舌🥰唔会un, 厚薄平均。jit埋柠檬汁食巧巧痴~~最后有呢个鸡串烧。佢一碟分别有唔同鸡嘅部位:鸡翼,鸡肉,鸡心,鸡肝,软骨,软骨棒。鸡心略嫌烧得有少少干,佢个鸡肝配埋个酱汁好好食🥰整体来讲都好食☺️每人买单大概500左右。下次都会再嚟试吓其他嘢食。
最近有朋友喺美国返嚟,所以就带佢食好西😛

系我最中意既炙烧左口鱼寿司🤤好好食🥰好满足,无补充😂

另外叫左个寿司盛,刺身都食得出好新鲜。海胆好好食🥺系甜架😫

烧牛舌🥰唔会un, 厚薄平均。jit埋柠檬汁食巧巧痴~~

鸡心略嫌烧得有少少干,佢个鸡肝配埋个酱汁好好食🥰