2018-07-05 10854 浏览
上完堂十点几又攰攰地个friend话想去食个好d既宵夜上openrice见到呢间burger开到凌晨 就一于嚟呢间食个丰富既宵夜啦Burger既种类超多 拣左好耐先决定到叫咩呢度系自己埋去counter落order之后放个牌喺台面 一阵间就会有waiter攞你既野食过嚟俾你我地两个人叫左两个burger两个小食嚟到之后就觉得好似叫多左少少 因为佢个burger系超大个啊🙈先嚟一个外面唔系成日见到既软壳蟹汉堡一上台见到咁既高度真系会吓亲 汉堡入面加左番茄 生菜 沙律酱软壳蟹好大旧一d都唔孤寒 炸到外皮系脆脆地既 里面都算多肉蟹既味道好出 而且唔会炸到好干 配合埋沙律酱就啱啱好啦蔬菜可以为个包添上清新既味道 平时唔太食番茄既我都食晒因为我个friend好钟意食bbq酱所以就叫左个菠萝烧烤酱牛肉汉堡呢个上到台更加夸张 到底有冇人系可以一啖就食得晒咁多层架呢😂牛肉够晒厚 食落啖啖肉而且好重牛味 正啊牛既质感我自己都好钟意 唔会太淋但唔会韧烧烤酱带甜味 令到个汉堡更加开胃洋葱脆得嚟唔会辣 其他配菜都配搭好合适食汉堡点可以唔配薯条架 我地就叫左个芝士旋风薯条呢个薯条真系芝士迷必叫 佢个芝士酱系超浓
上完堂十点几又攰攰地个friend话想去食个好d既宵夜

鳕鱼够晒味 而且完全冇雪味
配埋个沙律酱就perfect啦
鳕鱼手指配他他酱

夜晚食咁多嘢真系好devil 但间唔中都要放纵下既
下次再嚟会叫多几个friend 可以试多几款唔同既burger
$150 (宵夜)
  • 芝士旋风薯条
  • 软壳蟹汉堡