2023-08-19 92 浏览
咁啱朋友系土瓜湾放工,又想食burger就揾到呢间Big Daddy's Little Cafe,睇openrice好多人都系推介Smash爆裂大大个burger,咁就叫呢个signature啦~佢呢度加$15可以转做套餐,配汽水同薯条或者薯角,加3蚊可以转其他炸物,不过我钟意食薯角就无加钱转啦Smash爆裂$78smash burger原来系要一拳打扁个包再食😂😂 好好玩~ 不过个包本身都好大好高身,所要都要smash佢先咬得晒成个😂😂一咬落去块肉好Juicy,爆晒汁,烧洋葱同酱都好香,蕃茄同生菜都好新鲜!有2块汉堡扒夹住蕃茄、芝士、生菜、酸瓜、烧洋葱仲配埋佢个酱好夹,同埋2块肉真系好厚好抵食!不过真系有啲远,所以都应该唔会再过嚟食lu

Smash爆裂$78

不过真系有啲远,所以都应该唔会再过嚟食lu