2021-06-02
✨点样食推介✨⭐️良心咖哩猪扒⭐️⭐️湾仔黄店⭐️新景园咖喱小厨地址: 湾仔春园街20号地舖🍖咖喱猪扒饭 $88 (9/10) ⭐️好好食⭐️星期六晚黑8点几黎撞彩睇吓有冇得食,结果真系好好彩唔洗排队直入👻一上就俾佢庞大嘅猪扒吓亲,块猪扒系同只碟一样size!好癫😂块扒食落去劲香口,炸之前应该腌左好耐,好入味,再沟埋d浓味咖喱一齐送饭食真系劲正😍仲要食极都食唔完,2个人先勉强清得晒🤤不过个咖哩对我黎讲真系几辣,要系咁饮可乐解辣,枝可乐仲要系樽装,劲够气🤤🍖干炒牛河 $78 (7.5/10)同平时茶餐厅炒嘅差唔多味🤣可以唔洗特登系度食,不过我俾姐姐sell到干炒牛河+咖喱猪扒+油菜嘅套餐先食🤣回头指数: 🍧🍧🍧 🍧(满分:🍧🍧🍧🍧🍧)好坐指数: 🧎🏻♀🧎🏻♀️🧎🏻♀️️(满分:🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️🧎🏻♀️)
⭐️良心咖哩猪扒⭐️
⭐️湾仔黄店⭐️
新景园咖喱小厨
地址: 湾仔春园街20号地舖
🍖咖喱猪扒饭 $88 (9/10) ⭐️好好食⭐️
🍖干炒牛河 $78 (7.5/10)
回头指数: 🍧🍧🍧 🍧(满分:🍧🍧🍧🍧🍧)