2017-06-05 252 浏览
.喺近香港大学站有呢间好味猪排米线食😆虽然同公司有段小距离,但系食过一次就觉得很不错😆😆多谢玉琦姐带路呢😚真味猪排酸辣米线(小辣)💰HKD35叫得阿一猪排米线,当然要黎试下猪排啦🐷无辣不欢嘅我一定要辣,但又怕好辣所以浅尝小辣☺️好彩叫小辣咋😂😂😂本身仲打算叫试下中辣,但其实小辣都已经好够😂😂用谭仔比较的话,大概系二小辣左右😂已经食到我后尾不停留鼻水喇!个辣得好过瘾🔥会有追住食嘅感觉❤️而猪排份量都比想像中多😮有三块啊!而且面积都唔系话细细块嫁,厚薄适中👍🏻肉质比较腍,好容易就咬得开,招牌野果然系招牌,十分不错。唯独真系个汤底比我想像中辣😂食到后尾已忘记什么味道了!Btw如果你觉得太辣,听讲店主可以帮你加汤,沟淡辣味😉而且我觉得店主服务态度真系几好,值得成为再黎😉😉😉果日两点半后先到,仍然坐无虚席,可想而知食物质素确不错!喜欢猪排嘅你可一试啊☺️

真味猪排酸辣米线(小辣)💰HKD35

2017-04-09