📍大大块juicy肉饼‼️ -- 正品蕃茄汤面店🍅🍜=========================如果大家有睇开我嘅post应该知我好中意食番茄面🤣其实已经bookmark咗荃湾呢间番茄面店好耐,前排去开𠮶头终于可以试下💖------------------------------⭐️队长肉饼+田园乐园 配 番茄汤面($64)面嘅份量好多,而且系用上番茄制作,所以系呈淡红色(虽然食落系唔会有番茄味)😂不过几有gimmick😹 汤底唔系走浓稠路线(系真系液体𠮶只汤😂)饮落酸酸甜甜好开胃!🤩仲有好多番茄蓉食㗎🍅肉饼有两大块,煎得好香💖食落好juicy唔油腻!!调味亦唔错,有少少黑椒嘅辣劲🤪惟肉质有少少松散,如果结实返少少会更有口感!小编另外仲双并咗啲杂菜、菇菇同埋素鸡😂,两个女仔share食都好够饱🤣------------------------------卖相:6.8/10味道:7.8/10性价比:6.5/10回头度:6.8/10------------------------------店舖资料名称:正品蕃茄汤面店地址:荃湾荃湾街市街115号蕴崇大厦地舖前往方法:荃湾站B1出口
📍大大块juicy肉饼‼️ -- 正品蕃茄汤面店🍅🍜
=========================
⭐️队长肉饼+田园乐园 配 番茄汤面($64)

卖相:6.8/10
味道:7.8/10