听朋友介绍豚组出现一块大大大猪扒话好抵食,幸好今天刚出粮就揾个朋友去一试,睇吓系唔系真系咁抵食晚上8点左右去到,o系门口睇咗个餐牌好似几吸引...跟住就走咗入去,入到去之后见到一个一个房子的物体,好有趣....本来好想试下,但都坐满人了之后被安排到另一边坐,下次再来的话希望可以试下坐房子坐低之后看餐牌时,果然有一张推介大大大猪扒同一张吉乐饼的餐牌,我谂都冇谂就第一时间叫了一客再加两件吉几饼,但个服务员话叫三件比较抵食,会有一份饭汤跟,咁就叫咗三件,因价钱都唔算贵可一试...等咗大约15分钟,哗大大大猪扒出现在眼看,真系吓咗一跳"好大"同埋都几薄,睇落又惊又喜,心想我地两个人又点可能食得晒,有点后悔叫多咗三件吉几饼.....到食大大大猪扒时,意想不到咁好味,又脆又唔油腻点个猪扒汁食酸酸地又几正,之后吉几饼到了,一条好似吉列大香肠的棒棒,其实系咩咩芥末露笋,微微食到wasabi味几特别,另外两件系泡菜味的,因我好喜欢食泡菜所以点了两件,不算太辣有点芝士同猪肉碎,比我想像中好味,但美中不足是泡菜不多大大大猪扒虽然好好味,想继续食落下,但无奈地我两已好饱了,只能吃到大半块加两件吉几饼,最后只好
听朋友介绍豚组出现一块大大大猪扒

之后被安排到另一边坐,下次再来的话希望可以试下坐房子

等咗大约15分钟,哗
到食大大大猪扒时,意想不到咁好味,又脆又唔油腻

大大大猪扒虽然好好味,想继续食落下,但无奈地我两已好饱了,只能吃到大半块加两件吉几饼,最后只好打包回家

其实咁大块猪扒两个人(女)食真系有点难,下次来一定要带多几个朋友先得,因见到餐牌入面有好多野食都好吸引..仲有就系可以坐到房子更好
2009-05-06
庆祝纪念