2023-11-30
长沙湾人气特大布甸蛋挞 之前去过一次排左成20分钟 今次路过见到新鲜出炉有货 再试试.大概夜晚6点黎到 同样都系好多客人但今次唔洗排 keep住新鲜出炉 有现货⭐️巨型布甸蛋挞$12👍🏻蛋挞热热地 蛋挞份量系重点 有男仔手心咁大👌🏻外层系曲奇牛油皮 口感比较松软?容易食到成地碎👌🏻蛋浆正常蛋挞feel 但巨大化后 大大啖食 系爽d👍🏻今次有感觉到明显奶香 甜度适中.唔洗排队 体验好好多 但卖$12 算贵最抵都系同区 其他面包店 $3.5一个但呢个大个好多 路过可以一试 但唔建议跨区黎.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_长沙湾.#星味坊 (深水埗)地址:深水埗元州街149号地舖.⭐️评分:味道:4/5 新鲜出炉加分环境:-/5服务:-/5抵食:3/5..#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #香港美食 #蛋挞 #布甸蛋挞 #长沙湾
大概夜晚6点黎到 同样都系好多客人
最抵都系同区 其他面包店 $3.5一个
但呢个大个好多 路过可以一试 但唔建议跨区黎
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_长沙湾
#星味坊 (深水埗)
地址:深水埗元州街149号地舖
⭐️评分:
味道:4/5 新鲜出炉加分
环境:-/5
服务:-/5
抵食:3/5
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #香港美食 #蛋挞 #布甸蛋挞 #长沙湾美食 #荔枝角美食 #深水埗美食 #面包店 #烘焙店