餐厅: 傷心酸辣粉 (裕景坊)
资讯:

2022-03-29 129 浏览
伤心酸辣粉推出同心抗疫外卖火锅套餐,价钱亲民,今次就食咗呢个烤鱼套餐。老坛酸菜烤鱼 $169成个套餐嘅主角就系条烤鱼,成条烤鱼既长度仲长过我两个手掌加埋,放满我成个火锅煲,份量十足。烤鱼十分出色,外皮烤到十分之脆,无烤㶶,肉质厚实,估唔到食鱼都可以啖啖肉咁食,完全唔腥,简直食过返寻味。汤底有好多酸菜,酸度还好,唔会话太酸,因为我唔食得辣所以嗌咗唔辣,如果嗌返少少辣应该会更加好味。成个餐会附有两人份量嘅火锅配料,有肠仔、蟹柳、花之丸、肥牛、薯粉、牛丸、云耳,另外包两包饮品。除左酸菜烤鱼,佢仲有麻辣鸡煲、胡椒猪肚鸡煲、香辣烤鱼可供选择,最平嘅套餐只需$99,晚餐谂唔到食咩,不妨考虑下火锅套餐。

老坛酸菜烤鱼 $169

2022-03-29
10 分钟 (外卖自取)