2022-09-19 43 浏览
系屯门工业区见完客,客户劲窝心话带我食平抵正嘢😋😋原来系客户工业大厦楼下,叫湘云轩嘅餐厅,哗!似为系茶餐厅😁原来仲有鸡煲同烤鱼食“正”💯客户话佢前两日食咗鸡煲,所以今日食烤鱼,仲可以任饮任食打边炉👍👍哗!咁抵呀168一位💯唔怪之得客户话一星期起码食两三次啦🤩🤩今晚个烤鱼一上台吓死我😳大盘到呀🤩仲好大条鱼和薯粉、木耳金菇冬菇等等。。。超惹味呀😋条鱼本身己煎到香喷喷脆卜卜再配麻辣嘅配料一齐食爽呀👍仲有唔使用酱汁巳经好入味“正”呀!条鱼真系劲大条,两个人边食得晒😅我地仲要咗打边炉配料,有手打鱼滑同墨鱼滑、美国肥牛、云吞、生菜同白菜仔,本来想叫公仔面。。。不过太饱啦🤣😂,云吞好大粒裹面劲多料,肥牛好大片份量多,饮品任饮而啤酒就紧系唔小得啦😉仲有茶又有汔水,最正慨汔水紧系沙示同碧泉柠檬茶啦🥰woo d童年回忆返晒泥呀❤! Yeah!168真系食到饱饱呀💯湘云轩地址: 屯门新安街2号富益商业大厦地库1-5号舖

湘云轩
地址: 屯门新安街2号富益商业大厦地库1-5号舖