餐厅: 牛角次男坊 (東薈城名店倉)
资讯:

2019-09-14 369 浏览
12:45前有优惠嘅牛角次男坊,当然要试下!餐厅同快餐店差唔多,系门口买完之后自己入去揾位,之后店员会送餐比你。水或者酱汁都系自助模式,需要可以自取。当日我同朋友12:30左右买完野食坐低,1点食饭时间越来越多人,里面空间其实唔宽敞,等枱嘅人几乎企满晒成间舖。有人行过仲成日撞到我张櫈,所以我地都系快啲食完快啲走🤦🏻‍♀️今次试左两个丼 - 次男坊丼(牛)同豚肉丼,两个丼饭嘅肉都非常多,酱汁偏甜。虽然饭量少,但整体味道唔错,一般女仔都够食,有机会会再试埋其他丼饭!- 次男坊丼- 豚肉丼
12:45前有优惠嘅牛角次男坊,当然要试下!

- 次男坊丼
次男坊丼