2016-12-11
点解11月尾都会打风 港🐷今日行行下街 突然落起大雨上黎 临急都唔知去边避雨好 呢个时候仲唔系食😛----------日本蟹籽芝士手打墨鱼哥尔夫球 ( $33 )个名超长 粒野都好大粒😂 面头炸到好脆 墨鱼丸系手打嫁 好弹牙 而且中间有芝士馅😍有几款酱可以任落 沙津酱 茄汁 千岛酱同 wasabi☺️堂食就可以边食边加😝-半熟芝士挞 香芋味 ( $18 )个馅超流心 不过甜左啲🤔芋头味都重 曲奇皮薄同脆 食落都唔错 有香芋 抹茶 榴梿 蕃薯 朱古力 同原味芝士 除左曲奇皮 仲有酥皮拣😁 价钱都系$12-$25咋😂-M&M奶昔 ( $24 )冇想像中咁甜 搅碎哂之后冇哂啲花生粒 饮落几creamy☺️ 港🐷觉得好过金莎 btw面头啲朱古力装饰好得意😛-P.S.凡购买任何芝士挞大判烧 野饮半价!(芝士奶昔系列除外) 即系$30左右就食到半熟挞同奶昔😋
----------
日本蟹籽芝士手打墨鱼哥尔夫球