餐厅: 好吃吃光
资讯:

2023-09-21 299 浏览
Bookmark咗一段时间都未有机会食,上次冇睇清楚原来星期六系唔开门就去咗🤣 今次星期日去终于试到啦,我哋大约两点到餐厅大概等左20分钟先入座月见蚵仔鲁肉饭 ($66):鲁肉饭就食得多啦,不过就好少食到蚵仔配鲁肉饭,发现原来一齐食好夹🤩 首先蚵仔新鲜,冇沙冇臭味而且份量好多。本来以为蚝仔会系细细粒冇乜肉点知食落肉质好饱满🤤 鲁肉调味啱啱好,肥瘦均匀,再配埋只半熟蛋唔讲得笑捞饭一流起司鸡排蛋饼 ($38):入面大大块鸡排啖啖肉,蛋饼厚度正常,虽然就冇上面个鲁肉饭咁有惊喜,不过都唔错嘅无冰芋泥鲜奶 (跟餐 +$28):难得地饮品唔算太甜,芋泥整得好绵滑同鲜奶融为一体咁🥹 不过我哋个人口味就钟意有啲芋头粒喺入面可以增加口感

月见蚵仔鲁肉饭 ($66):
起司鸡排蛋饼