2023-06-01
趁放假想喺屋企懒,大热天时想食啲轻食,谂起之前食过一次大大粒饺子既外卖店-饺里😋煎饺同汤饺都几多口味拣㖞!有比较特色嘅和风野菜咖哩鲜肉煎饺、芝士粟米鲜肉煎饺、泡菜鲜肉煎饺、紫菜鲜肉煎饺,仲有呢期最hit嘅香荽鲜肉煎饺😂🧀芝士粟米鲜肉煎饺芝士味好香浓,咬落去会见到啲芝士同肉馅包得好均匀,比出面买嘅芝士味鲜肉饺明显出色好多👍🏻🥟和风椰菜咖哩鲜肉煎饺真系多菜多益🥬大量椰菜混合猪肉,配合咖哩既调味,食落唔会好dry,不过多咗一份健康嘅感觉💚🍜饺里捞面份量好足,用咗特别酱汁调制,充满香气,配埋饺子食真系一流。顺带一提,如果点汤饺可以免费拣佢哋嘅无添加自家制汤做汤底,包括有养颜无花果栗子腰果素汤、住家蕃茄薯仔肉碎汤,上次饮过觉得好正,好有家既感觉,冇味精饮多啲都唔洗惊🤭另外佢煎饺或者汤饺都可以拣双拼、三拼、四拼,自由度非常高,而且每只饺子真系好大只😱每只都好足料!肉馅亦唔会非常多肥猪肉,都几良心制作,所以想食饺子就会谂到呢间,食到饱食到满足完全冇问题。👅味道💛💛💛💛💛👨💼服务💛💛💛💛💛💦卫生💛💛💛💛💛💯抵食💛💛💛💛💛
🧀芝士粟米鲜肉煎饺
🥟和风椰菜咖哩鲜肉煎饺
🍜饺里捞面
份量好足,用咗特别酱汁调制,充满香气,配埋饺子食真系一流。
👅味道💛💛💛💛💛
👨💼服务💛💛💛💛💛