2016-05-13
同事买黎请全层centre人食!下午茶小食之选~~5旧以上$11一旧,原价$12.盒仔几靓,每旧都用牛油纸包好,拎上手食都吾会好掉粉,吾会整到周围污糟晒.真系成只手掌咁大!!!食评::1.)皮薄吾痴呀有2个同事cool紧牙,原本都惊会痴住个牙cool好难清理,不过我地食完之后觉得个皮吾厚,好好咬,都吾会黏住黏住好似糖不甩咁,所以佢地都食到.不过可能有d人反而钟意食黏d ge糯米糍,衣款就吾系.2.)皮冇咩味,冇咩特别.3.)粉吾会好厚,吾会食到四维都系,而且张纸够大可以托住.4.)芒果真系好大旧!!!佢真系望落糯米糍有几大,个芒果就有咁大,绝对吾会糯米多多声但食吾到芒果,基本上第一啖就已经食到芒果.芒果好甜,多汁,亦吾会熟到烂.新鲜~~5.)size方面,佢咁大旧系好耐食,细细啖咁食就食极都有,几正,食完一旧会好满足,不过有d同事就话太"溜",食吾落其他野lu.$11蚊一旧计埋人工水电煤都合理ge,但吾系话好抵咁啰,不过芒果食得多会湿热,自己因住啦...
下午茶小食之选~~
5旧以上$11一旧,原价$12. 盒仔几靓,每旧都用牛油纸包好,
拎上手食都吾会好掉粉,
吾会整到周围污糟晒. 真系成只手掌咁大!!! 食评::
1.)皮薄吾痴呀
不过我地食完之后觉得个皮吾厚,好好咬,
都吾会黏住黏住好似糖不甩咁,
所以佢地都食到.
不过可能有d人反而钟意食黏d ge糯米糍,衣款就吾系.
2.)皮冇咩味,冇咩特别.
3.)粉吾会好厚,吾会食到四维都系,而且张纸够大可以托住.
芒果好甜,多汁,亦吾会熟到烂.新鲜~~
不过有d同事就话太"溜",食吾落其他野lu.
$11蚊一旧计埋人工水电煤都合理ge,但吾系话好抵咁啰,
不过芒果食得多会湿热,自己因住啦...
题外话/补充资料:
5旧以上$11一旧,原价$12.