2022-07-12 80 浏览
之前去过荔枝角𠮶间 salted pig , 今次想试吓葵芳呢间😄佢服务好好,工作人员好热情,啲嘢食都黎得好快 Shrimp salad 出奇意料地超好食。 我哋好钟意佢混合左一啲甜味同香料落去。 入面啲芒果好甜,虾肉丰富。 虽然呢啲系为咗开胃而嗌既,但系分量好慷慨,肯定可以满足到两个人的胃口。 Barbecue ribs 系我哋另一个最爱既。 我地劲期待食呢一点,佢冇令我失望。BBQ味道浓郁,猪筋骨充分吸收晒调味料嘅味道。佢外边烧得好甜,内面肉质软嫩,骨同肉唔会好难撕开切开。呢碟仲配埋粟米,烧得好好食🥰今次试埋佢嘅 pork tomahawk 一上枱就见到佢大过只手掌,建议沾上特制微微酸甜醋汁,食欲大增😋再加上椰菜仔🥬可以一解油腻另外,两碟main fish 既薯条十分可口香脆。热辣辣好正,系扭扭薯条𠮶只已经有调味嘢饮带咗一杯Mango mule ,又甜又清爽,而家夏天咁热真系好perfect!

今次试埋佢嘅 pork tomahawk