2019-11-08
经过门口 , 初头系畀佢嘅摆设吸引, 继而见到里面嘅客人都叫一款喇沙,内里都有一只大龙虾,非常吸引 !!!喺门口睇餐牌先知道系每日限定嘅,而且只需84蚊!!问咗店员confirm仍然供应, 我同朋友就立即入去!!!波士顿龙虾喇沙 ~主角到喇!真系极大碗! 睇返张垫枱纸同佢嘅比例,就知道佢真系超!级!大!除咗汤底够味香浓之外 ,面底系用咗两款唔同嘅面!所以口感非常特别!「拆哂啲龙虾肉出嚟!」心里面一直想著呢个动作!!真系非常热刺!!马来蜜汁炭烧厚切猪扒捞檬~ 猪扒非常香脆,而且蜜糖味非常重,是甜甜的, 而且佢注明咗系炭烧, 所以别有一番风味! 檬粉份量都非常多! 真系超值!马拉盏炒通菜~ 出街食饭点都要叫返碟菜嘅! 通菜分量非常多! 感觉系堆满加压实哂!而且都非常惹味!饮品方面, 点咗一热一冻, 天气开始转凉 ,我想饮红枣杞子茶暖暖身而 朋友就热底, 叫咗个cool爆鲜士多啤梨冰冰特饮!2杯都好出色,而鲜士多啤梨嘅份量都好多, 绝对真材实料!