真系大失所望的韩国菜!!!我第一次食酱油蟹竟然俾只仲未溶雪嘅蟹我地,仲要个饭团过湿口感好奇怪,就算个酱油调味系唔错都离补唔到。海鲜泡菜煎饼以为唔会难食,点知全餐最唔好食,无咩泡菜之余又多粉,海鲜得中间啲鱿鱼,味道又奇怪,我只系食咗一块就放弃,朋友都惊讶点解咁简单嘅泡菜煎饼都可以整到咁唔好食。韩式水冷面调味有点怪,唔会有种食完开胃嘅感觉。辣海鲜鱼糕汤只可以讲好普通,好似调味粉汤加辣椒粉,入面嘅海鲜份量唔多,唔觉得值$268。仲有个人参鸡汤,食完所有嘢都未黎,最后同佢讲唔想要,但佢话已经整紧,仲都要我地继续等多十几分钟先出到...但我地再一次大失所望,人参鸡汤无人参味,好似浓汤宝鸡汤,鸡肉鞋口,中间啲糯米料仲系冰...食完成餐真心伏到无得再伏😮‍💨😮‍💨唔知点解咁多人觉得好食
真系大失所望的韩国菜!!!