2015-01-21 2488 浏览
weekday lunch 12点正去到,唔驶等位。其实到1点钟离去时都只系有三成满。叫咗medium rare,件扒有D梅梅地粉粉地,肉质好差,我都唔识判断有几成熟。上枱时件肉己经淋上大量好油的酱汁,非常肥利。甜品系朱古力brownie,够颜色,有质感,但系无朱古力味,差!成个午餐最似样就只得杯咖啡!服务就更不知所谓,第一半牛扒食咗一半,个侍应就赶住上埋第二半比你,完全唔理你个碟仲有好多野,我忍唔住要同佢讲 I haven't finished!加薯条仲利厉,只顾将佢碟上D薯条卸清,都唔理D薯条多到盖位件牛扒。水吧入面又有侍应系度公然食野,成班都白似untrained.至于环境,𠮶度D装修几靓,但系双人枱同枱之间至隔8寸左右,如果坐满就倾乜都比隔离听晒,好彩我𠮶日隔离冇人坐。同样以法式牛扒作号召,差不多的价钱, La Vache 的食物同服务就好好多。
成个午餐最似样就只得杯咖啡!