2024-05-25 238 浏览
我去咗争鲜回转寿司食午餐,真系一个令人欲罢不能嘅体验!我拣咗堂食,一坐落去就感受到𠮶阵阵鲜味嘅诱惑。个人消费只系145蚊,真系物超所值!如果你唔想出门,仲可以拣外卖自取或者送餐。我尝试咗好多款令人垂涎欲滴嘅寿司。首先系碟鱼裙边寿司,鱼片嫩滑,裙边香脆,每一口都带来极致享受。唔够过瘾,我又点咗芝士鳗鱼寿司,鳗鱼肉质鲜美,加上芝士嘅浓郁滋味,实在令人回味无穷。而且,腐皮寿司都系一个惊喜,腐皮的酥脆口感配上寿司饭同鲜美海鲜,简直是完美组合。点解拣呢间餐厅同呢啲食物?因为我经过炮台山地铁站时,被佢嘅诱人气氛吸引住,一坐低就有得食,唔使等位。争鲜回转寿司唔单止提供新鲜嘅食材,仲有多款丰富嘅寿司选择,而且价钱亦相宜,真系令人满意至极!呢次午餐真系令我愉快不已,我享受咗每一口美味嘅寿司,而且服务亦非常周到。我一定会向我嘅朋友推荐呢间餐厅,希望佢哋都可以品尝到呢度嘅独特美食。唔好错过呢个令人垂涎欲滴嘅寿司飨宴!

• 鲽鱼裙边