2021-12-28 71 浏览
写呢篇写评系希望餐厅见到可以改善质素,同减少大家中伏嘅机会即日book咗呢间餐厅,6点前入座有88折,本身仲好开心😥😥餐厅带位嘅姐姐、侍应全部都态度好好,好有礼貌,厕所都几干净,但餐厅最重要嘅都系食物质素🙁🙁我哋点咗白酒煮蚬、芝士温泉蛋焗牛脷薯粒同埋虾饼汉堡(食物相得一张,因为本身唔打算写食评。。。但真系唔写唔得)首先个蚬,份量正常,但无白酒味,可能浑发哂?但连蚬本身都无任何鲜味。。。友人话食到沙,但我个几只就无嘅,只系啲蚬完全无味,入面最有味就系啲车厘茄😓😓焗薯粒,佢用嘅系平时炸物嘅薯宝,并唔系薯仔切粒,但如果好似某快餐店好食嘅薯饼(即入面嘅薯仔系淋身),我都唔介意佢用薯宝,但唔好食,再夹埋调咗味嘅牛脷粒同芝士,成盘都好咸,味道好单调,最好食系只温泉蛋个黄,因为系鸡蛋原本个味虾饼汉堡,伴碟嘅薯条无为佢加分,虾饼佢有用细细只嘅原只虾,但只虾肉质好实,无虾味,一啲现成嘅炸虾饼都胜过佢。。。然后沙律菜又苦苦地。。。卖单$38x(88折咗已经!🥲)。。我觉得完全系浪费金钱,平时食嘢都唔想哂会食哂,但今次真系食唔落。我哋仲即刻揾第二间餐厅再食过☹️☹️题外话,佢啲水都有阵水喉水味,个前菜脆脆系春卷
写呢篇写评系希望餐厅见到可以改善质素,同减少大家中伏嘅机会

题外话,佢啲水都有阵水喉水味,个前菜脆脆系春卷皮咁样😕😕如果佢嘅主菜好食,我觉得呢啲都可以唔理,但真系回想唔起任何好食嘅味道。。。唉,💛都无面俾。