我们一行10人, 订左日间BBQ, 佢原本限4小时, 到左够钟时刻, 我去问可唔可以烧耐D, 不过老板好好人, 话唔紧要你们食埋先走~临走仲问大家要唔要再饮多支饮品, 我唔都唔好意思, 话唔洗, 呢到士多好有诚意, D饮品系雪柜支装, 咩大小都任你决定, 唔限取饮咩. 食物方面2个大雪柜, 真系好多, 除左基本扒类, 好多出面无概食物: 方形芝士ball, 豆卜, 金妹牌火腿ball, 金妹牌芝士肠, 虾条, 龙虾ball, 黑鱼ball.八爪鱼ball, 鸡肾, 海胆ball, 金沙骨, 羊架, 真系贵野, 仲用锡箔包好晒金菇, 蕃薯, 栗米. 佢用胶碟, 铁叉, 可洗又环保, 枱面放晒不同调味料, 豉油, 茄汁, 酱, 蜜糖系一樽新开, 唔系沟水果d, 牛油, 蒜泥...咩都有, 我地问佢无棉花糖, 佢都去左买, 无另外收我地钱, 又俾左副啤牌我们玩, 服务同几位上面写一服, 做熟客的, 佢个位置系最入停车埸, 可能少人留意, 佢用诚意的服务, 相信有多d生意, 洗手间好干净开炉个火好靓, 好大火d食物特别快熟,

开炉个火好靓, 好大火d食物特别快熟,
题外话/补充资料: 我问佢, 佢俾自己带饮品(唔好太过份), 同海鲜去, 所以我们买左蚬上去. 跟下面朋友讲试下, 大家玩得很开心. 间铺真系用料贵价, 肠仔都有4款了, 食物质素亦很好, 仲有多春鱼添~
2012-02-26
庆祝纪念