呢种粉面舖食西式早餐,其实而家都好大路嘅!今朝试一试 佢,面包都ok好柔软,可惜呢啲系唔会砌边!要自己剥皮😏 炒蛋就差咗啲 搞到碌backpack 唔老唔嫩唔饼唔滑咁, 马骝伦,食咗个蕃茄肉碎薯仔通粉,d肉碎吖聂牙好麻烦, 如果有得选择就咁蕃茄薯仔肉片汤就好过肉碎啦 ,我食咗啖都觉得一般般! 反而我个沙爹牛肉面就出奇地非常有惊喜,热柠水一般啦, 柠檬唔新鲜又唔太老 ! 杯热水都有水味都够热嘅 ,但杯咖啡我自己就接受唔到 , 因为本人自己最唔钟意茶唔茶,啡唔啡,仲要d啲唔靓嘅奶劲多! 但系呢啲食味,都见仁见智,总括嚟讲系中式嘅舖头食呢啲西式早餐无乜ok唔 ok ,不过我又觉得价钱 冇走栈位 ,算贵而选择好似唔多咁🤣☕
呢种粉面舖食西式早餐,其实而家都好大路嘅!
2018-11-18