楼高三层,地下系Cafe,有室内室外座位,1楼可以同猫猫玩,2楼可以做massage,顶楼望住大尾笃海景,仲可以买外卖上去食劲chillWeekend唔可以book位,当日四点左右去到都好full,留电话等位,好彩等咗20分钟左右就有。以为打卡Cafe得个样,点知啲嘢食都好好食,有惊喜😋。Fish n Chips $108鱼嘅炸粉好薄好跪,老板娘推介要点个自家制他他酱,试完真系好食好惹味。推介。Oreo croffle 牛角窝夫$68一客两件,有牛角包嘅千层口感,同时又有烟烟韧韧。配埋cream同oreo粒粒👍🏻👍🏻。是日蛋糕 tiramisu $48正常水准花茶 $40老板娘好热情,主动帮我哋refill,够两个人饮。成个环境令人放松,虽然地点有少少入,同埋要等位,但当day trip,可以顺便去大美督沙滩玩同踩单车,夜晚bbq 都唔错推介指数:8/10 抵食指数:8/10

。Fish n Chips $108

。Oreo croffle 牛角窝夫$68

。是日蛋糕 tiramisu $48
正常水准

花茶 $40
老板娘好热情,主动帮我哋refill,够两个人饮。

推介指数:8/10
抵食指数:8/10