2021-09-07
⭐️名 料理⭐️📍:大埔大美督龙尾村59号地下A号舖⏰:11:30am-10:30pm💰:人均$100 (设加一)⭕️: 现金、信用卡、支付宝、AE🐶🐱:宠物有善餐厅 可携带宠物入店内👉🏻安格斯牛肉炒饭 💰108🌜呢个有惊喜 超大碟 我地每人起码食左两大碗🤣好多牛肉粒 食落口每一啖饭都好满足 牛肉有油脂味 再配埋炒饭简直一流🎉绝对唔会食厌 个人超级推荐一定要叫!!👉🏻炸软壳蟹 💰78🌜好脆好香口 入边嘅肉质都好鲜 不过就细只咗少少 如果大只啲我谂会更加满足🎉👉🏻鸡泡鱼肝 💰58🌜烧到脆而不韧 好有咬口 恰到好处 配埋沙律酱简直一流 饮酒必点🔥👉🏻炸芝麻鸡翼两只 💰42🌜好有惊喜好好食😚块皮好脆 一咬落去啲肉汁慢慢流出黎 鸡翼好香 系有埋鸡翼尖既鸡翼 咸咸地腌得好入味 一定要趁热食 冻左口感就无咁好🙈👉🏻白桃梳打 💰38👉🏻橙汁 💰28🌟环境空间都好舒服 装修好用心 就好似一间居酒屋既格调 餐牌选择好多 室内外既位置都有得坐 室内布置风格好有日本feel 夏天唔想太热😂可以坐室内 夜晚坐室外 吹住海风 欣赏夜景 好舒服😚 成餐饭我哋食得好开心好满足 可以静静地同友人倾吓计 泥到大美督食嘢一定要
📍:大埔大美督龙尾村59号地下A号舖
⏰:11:30am-10:30pm
💰:人均$100 (设加一)
⭕️: 现金、信用卡、支付宝、AE
🐶🐱:宠物有善餐厅 可携带宠物入店内
👉🏻安格斯牛肉炒饭 💰108
👉🏻炸软壳蟹 💰78
👉🏻鸡泡鱼肝 💰58
👉🏻炸芝麻鸡翼两只 💰42
👉🏻白桃梳打 💰38
👉🏻橙汁 💰28
成餐饭我哋食得好开心好满足 可以静静地同友人倾吓计 泥到大美督食嘢一定要试吓呢间!!
P.s 去大美督唔使再话去食个啲烧烤放题 BBQ 又贵又唔好食🙈
🚌:起大埔墟火车站 坐75K 在龙尾村站一落车 行前100米就到🙈 好方便!!
🚘:我地走个阵见到隔离有个时租停车场 $5/1hr 好抵👏🏻