2023-01-25
新年大年初四姐姐🧍♀️放假,一家人👨👩👧👧屋苑睇完舞狮落商场揾餐晏食,老婆建议WM Cafe,去到已有十几人喺门口,入去攞飞,等十几张枱但入面有吉枱,不过新年冇乜侍应返工所以唔够人做野,老婆带大囡去行街,我同细囡等位,顺便睇埋门口大menus睇下食乜新年午市要加一门口蛋糕🍰柜全部都系芝士蛋糕🍰唔啱我等咗20分钟入咗去,4人枱,BB车一个位,仲有BB櫈俾大囡坐,不过坐门口位扯风好冻(今日得12度)。等埋老婆同大囡返嚟叫野食。我叫咗WM安格斯牛肉芝士汉堡配薯条🍟,跟龙虾🦞汤同热啡,老婆叫美国🇺🇸西冷牛扒配红酒🍷烧汁饭,跟龙虾🦞汤同热奶茶☕️龙虾🦞汤配包,龙虾🦞汤跟餐不用加钱,几足味,包少少🤏脆,但太细块WM安格斯牛肉芝士汉堡配薯条,性价比高,包皮好食😋,块牛一般,芝士唔融,薯条🍟炸落咗一阵,少少🤏脆美国西冷牛扒配红酒🍷烧汁饭,牛扒一般热啡,跟餐免费🆓心太软,跟餐加$20,有摆盘,有心思,不过心太软朱古力🍫流唔到出嚟总括嚟讲,WM cafe性价比好高,不过咁啱新年侍应就冇乜人返工变咗服务差咗同有阿姐做到燥😅
新年午市要加一
门口蛋糕🍰柜全部都系芝士蛋糕🍰唔啱我
美国西冷牛扒配红酒🍷烧汁饭,牛扒一般
热啡,跟餐免费🆓