2016-07-21
虽然日本是我家 但都有返唔到家乡嘅时候㗎又思乡又想食肉点算好?咪唯有去呢到啰-之咪就喺 Futago HK 大阪烧肉你地心谂「又有咩特别啊!咪又喺烧肉!」你地平时咪好钟意话人块面大过乜乜乜呢块大得惊人牛小排真喺大过哂你地块面啦今次喺咪好介绍呢~-大得惊人牛小排 ($168)呢块大得惊人牛小排喺要预订的唔订定先是无得食最重要喺呢块肉烧嘅时候喺十分之有气势首先佢会讲一堆日文 你就要跟住佢大声咁讲 内容大概就喺同佢同块肉打气咁😂之后佢就会帮你烧des 呢你可以见到呢块牛小块嘅脂肪分布喺脂肪比较多唔好又以为一定又喺行野乱介绍事实喺烧完之后 呢块牛小排喺充满油香 食落仲好滑 但你又唔会觉得好油强烈推介大家一定要试!-上等盐烧牛舌 ($78/4片)你地都可以睇呢个牛舌是薄切的所以烧两三下就搞掂 唔洗等到颈都长 都未有得食一咬落去又唔会喺韧到食唔到 反而喺几爽口 再搭埋佢地个柠檬source 喺几夹的-海胆牛肉 ($38)哗 呢个简直喺史上最邪恶嘅海与地组合将烧得啱啱好嘅牛肉搭埋海胆一齐食两样野同时都喺一入口即溶des 呢喺咪谂下都觉得好爽-汁烧牛肋肉 ($58)牛肋肉非常厚身 个汁腌得入味而且非常
又思乡又想食肉点算好?
咪唯有去呢到啰
之咪就喺 Futago HK 大阪烧肉
你地心谂「又有咩特别啊!咪又喺烧肉!」
你地平时咪好钟意话人块面大过乜乜乜
呢块大得惊人牛小排真喺大过哂你地块面啦今次
喺咪好介绍呢~
大得惊人牛小排 ($168)
唔订定先是无得食
最重要喺呢块肉烧嘅时候喺十分之有气势
之后佢就会帮你烧des 呢
你可以见到呢块牛小块嘅脂肪分布喺脂肪比较多
唔好又以为一定又喺行野乱介绍
强烈推介大家一定要试!
上等盐烧牛舌 ($78/4片)
所以烧两三下就搞掂 唔洗等到颈都长 都未有得食
海胆牛肉 ($38)
将烧得啱啱好嘅牛肉搭埋海胆一齐食
两样野同时都喺一入口即溶des 呢
喺咪谂下都觉得好爽
汁烧牛肋肉 ($58)
而且非常软身 啱哂无乜牙力嘅我食😂
最近尖沙咀都开左分店 我地紧喺去为你地试下啦