2024-10-23
👧🏻😋👅🍽✨大快朵颐好去处☺️-🐮 牛站出名多元化, 除左牛肉边炉仲有多款熟食小食, Re-U之选个个都啱食, 连清酒梅酒啤酒都任饮🐮 每个weekend都见到系咁系社交平台story见到牛站个锅底, 但我地次次都平日去冇咁多人仲平$10😁-😋😋😋晚市放题大满足 SRF美国极黑和牛片 $298/位✔️肉类 ✔️海鲜 ✔️炸物 ✔️自助吧✔️甜品 ✔️饮品-🦐 海鲜💯海虾爽口好鲜甜, 脆鲩片爽脆弹牙, 海参有满满胶原-🥩 肉类✨和牛SRF系$298餐精粹, 每碟得2-3块, 所以次次都叫一栋😂 油香软滑劲正✨其他肉类例如封门柳, 牛脷, 羊肉, 豚肉等等都好高质, 不过都系狂encore和牛一碟碟车落去更爽😆-🕊 熟食/蔬菜💯乳鸽既地位拍得住和牛, 即叫即烧出餐时间预耐少少, 但两个钟都食到3-4转, 多肉又多汁出色! 💯蔬菜方面推荐冰菜, 素毛肚, 蛋饺, 鱼皮-🍰 甜品✨红糖糍粑热辣辣爆晒浆又唔会太甜, 粉团烟韧唔太滞; 仲有haagendaz杯装雪糕任食✨细细件巴斯克蛋糕好出色, 软滑好香芝士味; 大福有几款口味朱古力最正
大快朵颐好去处☺️
😋😋😋
晚市放题大满足
SRF美国极黑和牛片 $298/位
✔️肉类 ✔️海鲜 ✔️炸物 ✔️自助吧✔️甜品 ✔️饮品
🦐 海鲜
💯海虾爽口好鲜甜, 脆鲩片爽脆弹牙, 海参有满满胶原
🥩 肉类
🕊 熟食/蔬菜
💯蔬菜方面推荐冰菜, 素毛肚, 蛋饺, 鱼皮
🍰 甜品