2022-01-30
|平靓正川菜之选 🍜 十二味|📍屯门卓尔广场G1B号舖大快活嘅价钱食到正宗川菜 非十二味莫属 就算系平日 都见到有人排队食 除咗价钱平 嘢食一啲都唔马虎👍✨酸菜鱼配饭$68一呢大大碗 可以自己选辣度 鱼肉都好鲜甜 而且大大块 不下十块 个汤都有好多酸菜 唔算太油腻 呢个价钱绝对冇投诉😆✨麻辣牛肉锅饭$58超级大碟 就算男人食都够饱 而且除咗牛肉腌得入味带点麻辣 佢嘅莲藕亦都好出色 而且配料亦非常多✨一定一定要叫埋佢个甜品 红糖糍粑$48即叫即整热辣辣 而且个红糖浆系不得了 唔会太甜 啱啱好 母亲大人就算好饱都一下子食晒🤩而我觉得最惊喜系佢嘅桂花冰酿 酒嘅浓度让人觉得舒服 而且里面有啲类似糯米嘅质地 搞起嚟饮 可以舒缓 辣味带嚟嘅麻感 质地冰凉 又有阵阵桂花香 套餐只系加8蚊超级推介!!!!!👍👍👍👍
📍屯门卓尔广场G1B号舖
✨酸菜鱼配饭$68