2018-02-01 261 浏览
一向去大快活就最钟意系食佢嘅咖哩牛腩饭或打边边! 呢排想食啲,又想悭啲钱,于是由最低价望起! 见到40至50蚊都有几款选择,都吸引吖,最后拣咗磨菇汁炸鱼柳配红米饭。 本身就好钟意磨菇汤或磨菇整既𩠌,再加埋咁健康既红米饭,好好呀!店员送到去座位,哗,香气扑鼻,食落都好浓好香,个汁唔肥腻,大家可以放心张佢送哂饭! 鱼柳本身都整得入味,我就再点磨菇汁,看到爆其实真系好惊喜,个汁好味到好似有质素既西餐厅咁,而呢个平价set仲有饮品送,其他五十几蚊既食物就要单叫饮品,有咗呢个餐,我一定拣佢啦!另外,系大快活既饮品我只会叫咖啡(早餐)同柠檬茶(午餐或晚餐),佢哋既咖啡系即磨既,当然好香,奶既配合又好适中,冇哂苦涩味; 而柠檬茶呢,好多时都饮到甜柠檬,大家去撞吓彩啦!

!