餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2019-06-29 491 浏览
一行四人黎食久违的小笼包用汇丰卡有个抵食2人餐 ..另外再叫左几样野等左2x分钟先上第一个菜 再隔5分钟先上冷盘...鸡丝粉皮 - 粉皮够滑 但花生酱吾够 ...扣分金银蛋时疏 - 味道偏淡 菜有d硬 好明显系煮吾够时间就上菜🙄🙄🙄份量多咕噜肉 - 好食 但好细碟 波萝超超超酸木须肉炒拉面 - 正㖞!够香够获气👍🏻拉面够烟un.. 加分等左好耐既小笼包终于出场啦😍皮薄多汁👍🏻👍🏻咬落去会爆汁 一定要用匙羹食先食到精华!必点推介雪梨茶 - 吾太甜 几好银丝卷 - 个底系痴住晒张纸 点整都整吾开 好失败豆沙窝饼 - 好味!如果豆沙馅落少d就更好~ 因为真系好甜😆总结* 小笼包保持水准值得一赞!但元朗店既食物比其他分店差,员工年纪偏大记性差d.. 漏左两次单 ..不过我地吾赶时间就冇咩问题既😅
一行四人黎食久违的小笼包

用汇丰卡有个抵食2人餐 ..另外再叫左几样野
等左2x分钟先上第一个菜 再隔5分钟先上冷盘...
鸡丝粉皮
鸡丝粉皮 - 粉皮够滑 但花生酱吾够 ...扣分