2019-05-15 31 浏览
屋企附近的美味😋冰室主打番茄汤 · 瑞士鸡脾,加上不含味精👍,每次经过都人头涌涌,港女唔想等所以至今都未帮衬过,上星期经细妹不停游说下,终于的起心肝早啲起身去排队……-☆ 招牌瑞士鸡脾拼特色番茄浓汤通粉配牛乳炒蛋 HKD$50番茄汤酸中带甜味道刚刚好,最钟意有酸味既番茄汤,好多蕃茄蓉,咬到啖啖蕃茄肉,的确真材实料,明显系煲左好耐先可以咁浓郁👍。炒蛋加左牛乳一齐炒,非常Creamy滑漏而味道亦好特别😍,唔似普通炒蛋咁干争争。瑞士鸡脾的确不负我望,大只个手掌,好浓郁既自家制瑞士汁,甜甜地带点香草味,鸡肉十分嫩滑,瑞士汁分布均匀,每咬一口都充满浓浓瑞士汁👍,必食推介。-**温馨提示瑞士鸡脾居然漏单,通粉食完好耐都唔嚟。可能因为太忙,侍应都唔系好得闲理你,不过咁好食就原谅你啦~
屋企附近的美味😋
☆ 招牌瑞士鸡脾拼特色番茄浓汤通粉配牛乳炒蛋 HKD$50
**温馨提示

特色番茄浓汤通粉

招牌瑞士鸡脾

鲜猪润番茄浓汤通粉

2019-05-12
等候时间
15 分钟 (堂食)
特色番茄浓汤通粉
招牌瑞士鸡脾