2018-04-22
整间餐厅都系粉红色,少女心爆发💗今次同妹妹去试左个bossy royal set,我地拣左2个餐汤(今次系南瓜汤)味道不错,前菜方面拣左girl’s分享盘,里面最特别系个猪软骨饺子同埋鸡串,鸡串入面系有鸡软骨,所以特别有咬口,反而鸡翼同米纸卷就冇乜特别,薯条除左普通薯条外仲包含蕃薯条,加埋shake粉就好食。主菜拣左一口安格斯西冷,唔会太林又唔会太韧。最后食埋海胆忌廉蟹肉意粉同埋意式龙虾海鲜薄饼,意粉上面既蟹肉都几多,加埋芝士同海胆,又唔会好漏,薄饼虽然好脆但上面只得一粒龙虾,有d失望。额外叫左饮品iced chocolate fantasy,上面充满唔同颜色既绵花糖,而且有浓浓既朱古力味,不过略嫌太甜。员工态度都几好,提醒我地要先食个意粉,否则冻左就唔好食。要注意番前菜系可以拣2款但如果拣girl’s分享盘就只可以1款,因为佢系full portion,所以大家要睇下拣咩。另外入面冷气都比较大,大家可以带件外套,如果要影相既话就唔好太耐,如果唔系d食物就好快冻唒。
员工态度都几好,提醒我地要先食个意粉,否则冻左就唔好食。