招聘中
$17,200+
月薪
$17,200+
月薪
Auntie Anne’s 📍尖沙咀弥敦道132号美丽华广场1期地下G38号舖真系超级无敌多人喺度排队😵‍💫 成条楼梯都排满晒人,好疯狂😂 等咗大半个钟先至买到!为咗可以即刻试食,去咗Starbucks度买咗杯咖啡租咗佢10分钟拍片🤣⭐️Almond Crunch Pretzel 🥨 $28杏仁蝴蝶饼嘅表面有少少沙糖同埋杏仁碎,食落脆卜卜,个调味几好。每个都系现场人手制造,隔住玻璃可以睇到工作人员整嘢食,几治愈😂 口感系有少少烟韧,不过未去到bagel或者麻糬𠮶啲咁夸张。⭐️Pepperoni Nuggets $36佢一盒有七旧,系一啖食得落嘅size,除返开其实都唔系好贵可以接受。每一旧都有一片辣肉肠喺上面,同埋佢里便系夹咗芝士,所以食落个咸香味都几出。✨不过可能因为真系太多人排队,工作人员太忙嘅关系,我觉得品质控制方面可以有待改进,油膱味好重,成嚿nuggets都好似浸过油咁😵‍💫要等咁耐嘅话,我期望佢再好食啲🙈#fookdie尖沙咀 #fookdie试伏 #auntieannes#蝴蝶饼 #尖沙咀美食 #尖沙咀好去处 #尖沙咀餐厅
Auntie Anne’s
📍尖沙咀弥敦道132号美丽华广场1期地下G38号舖

⭐️Almond Crunch Pretzel 🥨 $28

⭐️Pepperoni Nuggets $36

要等咁耐嘅话,我期望佢再好食啲🙈