2019-03-20
1️⃣刺身寿司饭 ($280) sashimi on rice 呢个寿司饭好抵食!质素都好有保证,日本师傅系我地面前切,刀法纯熟,好快就有得食😝😝最正就梗系中间𠮶块拖罗,脂肪饱满,肉质肥美,好新鲜,有入口即溶嘅感觉🥰🥰🥰然后,海胆都好鲜味;三文鱼籽、虾就鲜甜😝最特别嘅就系鱿鱼,口感独特,爽韧清甜😚😚仲有呑拿鱼、甜甜嘅厚切玉子同埋叫不出名嘅鱼生,我想讲每一块鱼生都有水准😋食完个丼好满足😆2️⃣蟹子沙律🥗($88)crab roe salad粒粒蟹子系个咀里面爆开,好得意!🥰食得出佢真系好新鲜,带丝丝甜味,口感好清脆!😍配埋青瓜,同埋沙律酱,令人食到唔停口😋😋3️⃣盐烧鸡翼 ($58) salt grilled chicken wings 佢嘅鸡翼开左边,烧得好香好均匀,金黄金黄好吸引!虽然话系盐烧,但系就一定唔系死咸😄其他照片:
食完个丼好满足😆
2️⃣蟹子沙律🥗($88)crab roe salad