2023-08-28
🐮🐮牛皇莫🐮🐮汤底方面,今次试咗佢哋新推出的竹蔗茅根汤底加上柠檬叶和青柠放入热滚滚的汤底中,加入竹蔗茅根,同埋鲜甜嘅粟米再点缀上柠檬叶和青柠,带来清新的感觉,感觉10分清新唔会腻口🥰牛肉方面呢度有多个部位供选择,而且每日限量供应。今次拣咗双拼了两个部位,牛挽手肉质厚实有咬口同有浓郁牛味和肉眼边香气十足,脂肪均匀分布。😈另外仲叫左鲜牛脷薄身爽口手打四宝丸餐厅以纯手工制作的鲜牛丸、墨鱼丸、鲜虾丸和鲮鱼丸作点缀,每款丸都非常有特色,吃起来弹牙鲜美,特别系牛丸,咬落去有非常浓郁嘅牛肉味鲜炸鱼皮🤤🤤令人惊喜嘅即炸的鲜炸鱼皮,送上嚟嘅时候仲系非常之香脆,每一口都充满著香脆的满足感,🐟竹蔗茅根打边炉嘅必备之选尤其呢个天气饮清凉解热,而且又可以中和到打边炉嘅油腻感
🐮🐮牛皇莫🐮🐮
另外仲叫左鲜牛脷薄身爽口