2023-10-26 351 浏览
首先,我哋试吓鲷鱼生片🐟,用上新鲜嘅鲷鱼片,厨师用剑作为装饰指向碟中去加入各种调味,十分有惊喜,好似日本剑士咁,而且刺身鲜美多汁。🥹然后,我地又试咗香辣三文鱼卷🌶️,每一口都系辣味同鱼肉嘅绝妙结合,如果你钟意辣食,绝对唔可以错过🔥。奶油蒜蓉蘑菇🍄都不错,新鲜嘅蘑菇经过烹煮后变得柔软,浸系奶油同蒜蓉酱汁入面好美味,而且不会腻😋。我地仲点左唐扬炸鸡🍗,外脆内嫩,每一块炸得啱啱好,上枱嘅时候热辣辣❤️。另外,呢度串烧都好出名,烧鸡翼🍗同烧牛舌🐮都好出色,烧鸡翼多汁,皮微脆,烧牛舌则嫩滑,入口即化。另外,烧五花肉🥓亦肉汁丰富,❤️。我地坐系bar枱好有feel,当然要叫两杯酒enjoy 吓啦,我地叫左Shirafuda High同Pinball🤩!