2021-12-01
🔹海鲜拼盘 $288/4款龙虾(半只)、鲍鱼(4只)、日本带子(4只)、翡翠螺(6只) 口味拣咗干葱大蒜忌廉劲丰富!首先要讲嘅系呢个酱真系无得输 配海鲜真系好出色 应该配意粉都几正海鲜可以自选配搭 3-7款 每款都系大大只又新鲜 真系好满足🥰 必试鲍鱼 当然唔少得龙虾 下次应该会试鲜虾同钻石蚬🤤🔹澳洲顶级肉眼扒(10oz) $238配2个side dishes 薯条、芝士疯薯 +$25好厚身牛味都几浓 10oz已经好大份好够食薯条系用粗薯条 芝士疯薯嘅话就系用返幼薯条 个芝士酱真系超级好味 值得加🧀🔹柚子汁脆炸鸡翼 $88/8pcs所有柚子味嘅嘢我都系无抵抗力 呢个鸡翼仲要啲边位劲脆 柚子味又够 值得一试🔹Stella Draft Beer $68之前Lunch hour会嗌咖啡饮 不过今次夜晚就唔饮啦 酒类方面除咗生啤仲有cocktail同mocktail架💬🔜佢地出咗圣诞到会呀 仲会出圣诞2人餐呀 等我plan定今年系屋企开Party定系Book定堂食先⛄️🎄📍元朗泰利街1-29号大兴大厦地下6-7号舖🍴揾返相关地区👉🏻 #90sfoodieshare_元朗#食在元朗
🔹澳洲顶级肉眼扒(10oz) $238
配2个side dishes 薯条、芝士疯薯 +$25