2020-04-29 940 浏览
一点心系一间好神奇嘅餐厅,由佢系对面细铺果时,我每次经过都好感叹!有冇咁好食呀!风雨不改,每次经过门口都塞满晒人,真系每一次!佢门口行櫈永远坐满,条路又企满晒人,虽然攞过米芝莲,但都太夸张啦!唔止系香港人,仲有好多外籍人士。但我食野系好怕排队,所以我之前只买过一次外卖,个次嘅感觉,系觉得佢系添好运嘅多选择版,价钱唔太贵,但味道唔算好出色,所以摘星嘅影响力真系有如镀咗金身!升价十陪。呢排成日叫外卖,见到佢㖞!咁耐冇食,唔洗等位,不如再试下佢啦!今次我觉得好食过之前,味道啱啱好,唔会太咸萝卜糕一打开就好香腊肠味,唔太散,啱啱好叉烧包都做得好软熟,入面叉烧又香其实今次好喜出望外,可能对佢冇咩期望,所以可以食得出客观嘅感觉,亦可能咁多年来,佢慢慢...慢慢...咁进步左好多,之前日日见佢大排长龙,自自然然想睇下佢有几巴闭,对佢要求自然提高好多,今日再见!士别三日,刮目相看!如果我再想嗌点心食,佢会有一席位

山竹牛肉,鸡扎
今次我觉得好食过之前,味道啱啱好,唔会太咸
烧卖,凤爪
萝卜糕
萝卜糕一打开就好香腊肠味,唔太散,啱啱好
糯米鸡,叉烧包
叉烧包都做得好软熟,入面叉烧又香

山竹牛肉,鸡扎
烧卖,凤爪