超钟意食米线嘅我,原来呢度开咗间米线阵,6:00时间未有人潮,即刻入去食先!真系见到有大汗系列食品非常吸引!见到都流口水⋯我点左个B餐,大汗霸气鸡扒蕃茄米线试吓!另外叫咗个鸡丝粉皮俾小朋友食~好食呀!好爽滑~麻汁够香~仲有蜜糖鸡翼,外皮好香脆,蜜糖汁好食!鸡肉好嫩多汁!好好食~蕃茄米线!份量都几多㖞,入面有新鲜蕃茄,蕃茄唔酸好甜,汤底都好浓番茄味,好食!大汗鸡扒!卖相好吸引,大大件!蒜蓉辣椒香料铺满鸡扒~个皮好香脆可口!肉嫩多汁!加埋香料劲惹味!虽然对我来讲有啲辣,但系好好食唔想停口!食完辣野~饮番杯海盐柚子雪碧,推介呀!一定要叫~超爽口好好饮!柚子加雪碧原来味道好夹!正~最后叫咗个外卖俾老公~佢仲担心返到嚟会唔会唔好食林晒~原来佢哋汤同米线系分开装㗎!返到屋企仲热辣辣!米线仲劲爽口~完全冇影响味道~系屋企都可以叹到米线!超正啦~

真系见到有大汗系列食品非常吸引!
见到都流口水⋯我点左个B餐,大汗霸气鸡扒蕃茄米线试吓!

另外叫咗个鸡丝粉皮俾小朋友食~
好食呀!好爽滑~麻汁够香~

仲有蜜糖鸡翼,外皮好香脆,蜜糖汁好食!
鸡肉好嫩多汁!好好食~

大汗鸡扒!卖相好吸引,大大件!蒜蓉辣椒香料铺满鸡扒~

个皮好香脆可口!肉嫩多汁!加埋香料劲惹味!
虽然对我来讲有啲辣,但系好好食唔想停口!

• 大汗鸡扒