2024-06-07 89 浏览
听日嚟到将军澳海边呢一间Chillilime, 行过嚟𠮶阵已经觉得风景好靓,入到嚟都觉得啲位坐得好阔好舒服,叫得多嘢啲都唔惊张张枱摆唔晒!我哋叫咗个二人餐,呢个二人餐真系好抵,$348就有三样𩠌,我哋仲加咗$58要个芒果糯米饭,然后一人再加多$38要杯Mocktail! 另外仲叫多咗个Chicken Tikka! 700$ 都唔驶就食到好饱好饱好满足!二人餐入边,我哋拣咗Butter Chicken配薄饼,生菜包,同埋沙嗲串烧,佢嘅沙嗲串烧系猪同埋鸡,先讲佢个butter chicken,佢系免费跟薄饼或者饭,我哋就一定系拣咗薄饼,因为真系好夹呢个酱嚟食!鸡既份量超多!同埋都几大件,食极都仲有!个烤饼仲可以拣蒜蓉,普通,或者芝士,我哋拣咗蒜蓉!超香蒜蓉味!仲有三大块添!跟住就系去过沙嗲串烧,埋去个沙嗲汁食真系一流,啲肉唔会好韧,好易咬,仲有好香肉味!生菜包够晒惹味,辣辣地食到我哋有啲流汗,但真系好好食!生菜好新鲜!肉碎份量好多!跟住就系佢个chicken tikka, 啲鸡肉烤到好香好多汁,一啲都唔干唔柴!跟住就系Mocktail,卖相劲靓,饮落都唔甜,啱晒配埋啲美食慢慢叹!最后食埋芒

跟住就系Mocktail,卖相劲靓,饮落都唔甜,啱晒配埋啲美食慢慢叹!最后食埋芒果糯米饭,切得超有心机,啲芒果薄切砌咗个心形!劲满足!