2024-06-21 166 浏览
🦐🦐西班牙蒜片虾配脆包🍞🍞,大虾🍤非常新鲜😋,虾肉🍤劲弹牙。味道鲜甜😋。师傅用大量嘅蒜片🧄一齐炒,所以虾肉🍤系超级惹味。面包🥯烘到脆卜卜,两样嘢一齐食,味道恰到好处。值得推介。🌶️🌶️泰式冬阴功煮活蚬🐚🐚,🥘冬阴功味道酸酸辣辣🌶️,仲有少少青柠🫒嘅味道。俾人一种好清新感觉。放埋活蚬🐚一齐煮。🥘冬阴功嘅味道变得更加鲜甜🤤。蚬肉🐚每只既大粒又新鲜。入口啖啖肉,真系冇得输!🔥🔥西京烧银雪鱼🐟🐟,摆盘好精致😍!鱼肉🐟新鲜,只需要简单嘅调味🧂就已经突出到鱼🐟嘅鲜味!好味到劲快就比我食哂🤣🌈🌈THE RAINBOW (cocktail) 🍹🍹,颜色好靓嘅一杯饮品🤭,入边分别加咗Vodka🥂, Pineapple Juice🍍, Grenadine🥥 。味道甜甜地,饮完有度假嘅感觉。总括黎讲。呢间餐厅嘅性价比好高,食物好味之余,环境仲好靓,最重要嘅系价钱一啲都唔贵。一定会再encore!