2020-12-06
疫情关系,好耐都冇食个buffet啦,趁而家疫情缓和,就揾间抵食嘅试吓啦,潮食街,一直都好想试,好多好评,今次终于可以试吓啦。通常我都系主攻海鲜,呢度有即开法国生蚝,蟹脚,翡翠螺,青口,蚬,虾,选择都算多,生蚝好新鲜,大只,亦好鲜甜,钟意食生蚝嘅我,食咗三打,都冇唔舒服,可以证明呢度啲生蚝系干净嘅。食物选择好多,冷盘,热盘,刺身,印度咖喱,薄饼,车仔面,烧味...想食乜都有,仲有炖汤。食完主菜,梗系到我最钟意嘅甜品环节啦,必食推介芝士流心挞,即整即食,超好食😋仲有好多唔同嘅选择,甜品精致,亦有多款唔同口味,生果亦有多款,饮品是自助形式的,选择亦很多,有店员协助。不错的自助餐选择,食物种类多,质素高,价钱优惠,除咗地点有啲偏僻外,整体都ok,店员服务亦好好,好快就会帮你收碟,座位舒适,可以有梳化位置,而且位置宽阔,唯一缺点,餐厅自助餐位置太大,要攞食物行到好远。