2019-10-05 298 浏览
今日同朋友行开新世纪, 又未食Lunch于是就去左揾野食, 最后嚟左呢间到食呢到系专食和牛烧肉既店, 但睇menu见佢都有好多其他唔同种类既野食呢个玉子烧真系超好食 佢烧得好滑好软熟, 蛋味好重, 非常之香, 明太子会带小小咸辣味, 同鸡蛋既味道好夹, 好好食 个人认为呢个玉子烧好高质素盐烧豚腩丼系我朋友叫既, 佢比左块我食, 个豚腩烧得非常香, 食落去油香味重, 猪肉味浓呢个和牛丼D和牛烧得好靓岩岩好, 因为系澳洲和牛, 油香重之余牛味亦会比日本和牛浓, 将个温泉蛋捞埋落D饭到一齐食味道亦好夹, 虽然唔算话好平但物有所值呢到D串烧都好高质, 特别系佢个和牛同黑豚肉串, 油香重而且好有咬口, 嚟到一定要试下
自家制明太子玉子烧
呢个玉子烧真系超好食