2023-06-09
次次去牛舞都系劲满足咁走,今次都唔例外!🌟寿司卷🌟 有几款唔同嘅寿司卷🍣。全部系自家设计!味道独特。我超like😍🌟日本萨摩和牛拼盘🌟呢个正!牛肉🐮味好浓郁。牛肉同雪花嘅比例系一半!入口即溶,应该得牛舞先食到!🌟天妇罗🌟脆卜卜,超好味!🦐🌟多春鱼🌟鱼味浓郁🐟,有超多春系入面。烧完之后脆卜卜。加少少调味已经好惹味!🌟帆立贝🌟好大只,加埋牛油🧈去煮。绝对系啖啖肉之选!🌟海虾🌟好新鲜,而且口感弹牙。涮涮锅定系烧,都一样好食🤤🌟鸡中翼(韩式辣酱)🌟单骨鸡翼🐓,腌得好入味。烧完之后辣辣地,超惹味😍🌟烧肉汁鸡腿肉🌟 🐓鸡腿肉非常嫩滑,鸡皮烧到少少㶶,咬开Q弹多汁。🌟牛板腱涮涮锅片🌟牛板腱🐮切得好薄,只要滚10秒就食得!一啖过食晒佢,简直系大满足嘅享受!🌟甲罗烧🌟食完成个口充斥住香浓嘅蟹膏同蟹肉味🦀。真系超正,食一个绝对唔够。🌟炸紫芋丸🌟有好香嘅紫芋味🍠。甜甜地,味道唔错!🌟榴梿炸弹🌟咬开有劲多榴梿酱流出来!又香又好食,钟意食榴梿嘅朋友,唔可以错过!以上每款都系我去到牛舞既必选,样样精品!
🌟天妇罗🌟脆卜卜,超好味!🦐 🌟多春鱼🌟鱼味浓郁🐟,有超多春系入面。烧完之后脆卜卜。加少少调味已经好惹味!
🌟帆立贝🌟好大只,加埋牛油🧈去煮。绝对系啖啖肉之选! 🌟海虾🌟好新鲜,而且口感弹牙。涮涮锅定系烧,都一样好食🤤
🌟牛板腱涮涮锅片🌟牛板腱🐮切得好薄,只要滚10秒就食得!一啖过食晒佢,简直系大满足嘅享受! 🌟甲罗烧🌟食完成个口充斥住香浓嘅蟹膏同蟹肉味🦀。真系超正,食一个绝对唔够。
🌟炸紫芋丸🌟有好香嘅紫芋味🍠。甜甜地,味道唔错!
🌟榴梿炸弹🌟咬开有劲多榴梿酱流出来!又香又好食,钟意食榴梿嘅朋友,唔可以错过! 以上每款都系我去到牛舞既必选,样样精品!