2022-07-07 73 浏览
☆ 爆丼屋九龙湾宏照道38号企业广场5期Megabox1楼21-22号舖✦ 三色海胆盛丼超钟意海胆嘅我真系无可能唔叫呢个,menu写系用加拿大同日本嘅海胆,一上到枱好兴奋,海胆好鲜甜,每一啖都系海胆真系好满足又幸福,同埋想讲佢个饭都煮得好好,食下食下好快就食晒成碗(๑˃̵ᴗ˂̵)✦ 三重大极上丼呢个就有海胆、拖罗同蟹肉,拖罗d色靓到,油脂分布平均,入口即溶完全无筋,好鬼正!蟹肉碎同海胆都好鲜甜,真系一次过满足晒3个愿望(*´꒳`*)✦ 波子汽水(原味)✦ 波子汽水(草莓)Book mark左 @bigbangdon.hk 好耐,一直都未有时间黎试到,终于过开黎mega box可以试下,果然无失望!呢到用QR code落单好方便,点完野食就有热辣辣嘅面豉汤暖下胃先,等一阵丼饭就送到,下次一于试埋佢其他款先!

☆ 爆丼屋

✦ 三色海胆盛丼

✦ 三重大极上丼

✦ 波子汽水(原味)
✦ 波子汽水(草莓)

• 三色海胆盛丼
  • 三重大极上丼